Aktuelno

Tvrdila je da nikada neće otići "pod nož", a evo šta je sve promenila na sebi FOTO/VIDEO

Jedna od najvećih zvezda današnjice ne prestaje da šokira svojim izgledom od dana kada se prvi put pojavila.

28.10.2024.

15:36

Izvor: superžena

1
Tvrdila je da nikada neće otići "pod nož", a evo šta je sve promenila na sebi FOTO/VIDEO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Lejdi Gaga je oduvek bila tema medija, svako njeno pojavljivanje je pomeralo granice šou biznisa, a pravi bum je napravila kada se pojavila u haljini od govedine 2010. godine.

Na nedavnoj premijeri filma "Džoker", sve je iznenadila svojim stajlingom, a tom prilikom je pokazala i da ipak može da bude elegantna i malo odmerenija, što je neočekivano za njen stil.

Ipak, kako su godine prolazile, mnogi su primetili i da se pevačica podvrgla različitim estetskim zahvatima. Iako je ona "priznala" da je i ranije imala filere, brojni stručnjaci tvrde da je ipak imala i neke operacije, pa tako njen nos sada izgleda znatno drugačije, ali i obrazi.

U video-snimku dr Džoel Kopelman detaljno objašnjava izgled Lejdi Gage ranije i sada, pa tako tvrdi i da je radila rinoplastiku, popularnu operaciju nosa "iznutra". Ni njeni kapci ne izgledaju isto; ranije je bila asimetrična, dok se danas to ne primećuje.

Shuterstock/Fred Duval

Takođe, primetno je da je ranije koristila šminku kako bi napravila udubljenje na obrazima, dok sada sumnjaju da se podvrgla operaciji u kojoj se otklanja bukalna masnoća (masti sa obraza), čime lice dobija konture, ali sa tim intervencijama je potrebno biti oprezan.

"Međutim, s vremenom neki ljudi ne izgledaju bolje. Oni zapravo izgledaju starije, tako da tim procedurama morate pristupiti sa mnogo opreza", ističe lekar.

Profimedia