Aktuelno

Koridor pomračenja donosi sudbonosne preokrete u karijeri: Tri znaka će posebno biti pogođena

Za mnoge znakove ovo može da bude velika prekretnica i polazište za sudbonosne promene u narednoj godini.

18.09.2024.

15:42

Izvor: atma.hr

0
Koridor pomračenja donosi sudbonosne preokrete u karijeri: Tri znaka će posebno biti pogođena
Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Događaji se formiraju mnogo pre njihove implementacije u spoljašnji svet, a najčešće pomračenja služe kao podsticaj za razvoj.

Ovo su vrhunci godine kada težimo da donosimo odluke ili delujemo jer nas Univerzum na to primorava. U koridoru pomračenja od 18. septembra do 2.oktobra na nebu će se aktivirati dve ose znakova odjednom – Ribe/Device i Vage/Ovna, što svakako može doneti promene velikom broju ljudi.

Ali postoje upravo oni predstavnici horoskopa koji će imati ključne događaje u oblasti karijere, jer će pomračenja uticati na najvišu tačku njihovog horoskopa, koja određuje svrhu i svrhu života.

Blizanci

Pomračenje 18. septembra odvija se u kući karijere, što Blizancima može doneti promenu u rukovodstvu ili smeru aktivnosti. Za sada možda neće biti tako aktivna kao 2025. godine, ali će postati tek prvi signali za velike promene. Međutim, pomračenje će se desiti istovremeno pod uticajem vladara sektora transformacije – Saturna, kao i sa Neptunom, koji je vladar karijere i statusa Blizanaca. Verovatno će odmah posle pomračenja, krajem meseca, mnogi Blizanci razmišljati o svom poslu. Pomračenje i mlad mesec 2. oktobra desiće se u domu ličnih poslova - vreme je da se otvorite novim ponudama iz Univerzuma!

Jarac

Pomračenje će uticati na novi ciklus rada za svakog Jarca, jer može uticati na promenu menadžera, ali i kompanije ili odeljenja u kome radite. Važno je da se u vreme pomračenja može desiti nešto skandalozno – Crni Mesec u konjunkciji sa Mesecom i Suncem može doneti prilično skandaloznu slavu.

Devica

Koridor pomračenja pokriva sektore vašeg grafikona koji su odgovorni za pravne ugovore i finansije. To znači da možete da raskinete jedan ugovor o radu i imaćete novi tok novca, a sve će se desiti prilično brzo. Device treba da budu što otvorenije za nove izvore prihoda, posebno ako su u vezi sa oglašavanjem, konsaltingom, pravnim pitanjima ili ženskom sferom (ovo uključuje i oblast umetnosti). Jedina mana pomračenja, posebno mladog Meseca 2. oktobra je to što ćete možda imati problema sa povlačenjem sredstava. Na primer, zbog dokumentacije ili nekih grešaka u komunikaciji.