Dijeta

Put oko sveta je moguć uz jednu šolju ovog napitka

Da li ste znali da je čaj drugi najpopularniji napitak na svetu? Čaj je ključni element svakodnevnog života u brojnim zemljama širom sveta, jer spaja nacije. U pojedinim zemljama čaj je čak inspirisao posebne ceremonije i rituale. Upravo ti rituali nas podsećaju da ovaj napitak ne možemo popiti za nekoliko sekundi. Potrebno je vreme da ga spremimo, ali i vreme da se malo prohladi. Sve to stvara atmosferu bez posebnog napora, u kojoj opuštamo i um i telo.

0 komentara

Manekenka pobedila težak poremećaj, ova ishrana ju je spasila

Sindrom iritabilnog kolona - tako se zove ono kad se stalno osećate naduto, osećate neprijatnost i nelagodu u stomaku, imate problema sa varenjem. Smatra sa da je ovo bolest modernog sveta, posledica sve obrađenije hrane koju konzumiramo. Australijskoj manekenki Alis Kraford dijagnostikovan je ovaj poremećaj, a ona se s njim izborila ishranom. Ovo su njene smernice.

5 komentara

Savršen poklon za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je jedan od onih praznika koji stavi na "slatke" muke sve one koji ga obeležavaju, jer izbor pravog poklona nikada nije jednostavan. Maxi supermarketi će vam pomoći da svoju voljenu osobu iznenadite najlepšom domaćom Nostalgija čokoladom, koja osim što je ukusna, je i zdravija opcija obzirom da sadrži 80 odsto voća.

0 komentara
prethodna strana 1 od 76 sledeca idi na stranu