Zdravlje žene

Bivša Uraganka otkrila kako je smršala 10 kilograma: "Stalno su me povezivali s hranom"

Pevačica je na dijeti i priznaje da se oseća mnogo bolje nego ranije.

20.03.2024.

11:24

Izvor: superžena

0
Bivša Uraganka otkrila kako je smršala 10 kilograma: "Stalno su me povezivali s hranom"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Bivša članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević izgubila je deset kilograma i kaže da se sada mnogo bolje oseća. Na odluku da smrša uticao je i zdravstveni problem o kojem je svojevremeno govorila, a mnogi smatraju da sada izgleda bolje nego ikad pre.

"Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako, malo... a i stalno su me povezivali s hranom, pa mi je toga, iskreno, bilo malo preko glave. Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zbog zdravlja – zbog štitne žlezde, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu", ispričala je pevačica.

"Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ljudi primete. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu", poručila je za "Grand".

Ksenija Knežević je jednom prilikom otkrila s kojim zdravstvenim problemima se suočava; problem sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima i insulinskom rezistencijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)