Iz muškog ugla

Vara ženu punih 12 godina, pa sada prosipa pamet – čak i upozorava devojke

"Dark Horse" otvoreno govori o svojim godinama varanja, navodeći da iako voli svoju ženu, ponekad se oseća izgubljeno.

07.06.2024.

18:44

Izvor: Klix.ba

3
Vara ženu punih 12 godina, pa sada prosipa pamet – čak i upozorava devojke
Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Jedan muškarac poznat kao "Dark Horse" priznao je da vara svoju ženu već 12 godina, ali sada deli sa drugim korisnicima uobičajene znakove prevare kako bi pomogao  da žene prepoznaju sumnjive momente u svojim vezama.

"Dark Horse" otvoreno govori o svojim godinama varanja, navodeći da iako voli svoju ženu, ponekad se oseća izgubljeno. Iako se ne oseća krivim, prepoznaje znakove prevare kod drugih i deli ih s drugima.

Jedan od tih znakova je smanjen libido, iako to samo po sebi ne mora značiti neverstvo, ali ako je praćeno drugim sumnjivim ponašanjem, može biti zabrinjavajuće.

Drugi znak je radno preopterećenje. Ako partner odjednom radi na mnogo novih projekata ili jednostavno radi predugo, to može biti razlog za sumnju.

Takođe, iznenadna potrošnja velike količine novca može biti znak prevare. Dark Horse upozorava da se sumnjivi dokazi mogu pojaviti na zajedničkim računima, posebno ako primetite neobjašnjive troškove.

Čuvanje mobilnog telefona ili računara takođe može biti znak prevare. Partner koji vara može postati izuzetno zaštitnički nastrojen prema svojim uređajima jer na njima čuva dokaze o svojoj neveri.

Na kraju, "Dark Horse" savetuje oprez ako se partner iznenada počne izvinjavati za sve i svašta. To može biti pokušaj da se ublaži krivica poklonima i lepim rečima.

Dark Horse ističe da velika pažnja i nagle ljubaznosti takođe mogu biti pokušaj da se ublaži krivica ili odvrati pažnja od sumnji u neverstvo.