Veze i odnosi

Top 8 razloga za jutarnji seks

Jutarnji seks je odlična rutina, a u nastavku teksta pročitajte i zašto.

27.05.2024.

21:56

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos

7
Top 8 razloga za jutarnji seks
NDAB Creativity/Shutterstock

Podeli:

Doživeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, i ostatak dana bi trebalo da bude dobar, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gde se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovno, opušteno i strastveno. Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj.

Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan - od toga zavisi da li će biti dobar ili ne.

Osam razloga zbog kojih je dobro imati jutarnji seks:

1. Razbudiće vas brzo

Ujutru je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti pod čaršavima ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

2. Za bolji dan

Doživeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebalo da bude i ostatak dana, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

3. Dodatno uzbuđenje

Ujutru pre posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može uneti dodatno uzbuđenje u polni odnos, jer ga treba obaviti nabrzaka.

4. Totalno opuštanje

Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.

5. Osećaćete se seksi ceo dan

Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu, lice će vam krasiti osmeh, što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bićete prepuni serotonina - hormona sreće.

6. Davaćete najbolje od sebe

Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

7. Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks vrlo rano ujutru, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

8. Doručak će vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.