Veze i odnosi

Poza slona začiniće vaš seks: Intenzivna je, ali i prijatna

Ako želite da isprobate nešto novo, ali ne jako komplikovano, onda je ova poza odličan izbor za oba partnera, jer pruža zadovoljstvo i pojačava intimnost.

31.05.2024.

20:18

Izvor: 24sata.hr

2
Poza slona začiniće vaš seks: Intenzivna je, ali i prijatna
George Rudy/Shutterstock

Podeli:

Ako tražite način da uvedete nešto novo u svoj seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu, onda bi ova seks poza mogla biti nešto za vas. Poza slona možda zvuči malo komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih seks poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je prijatna za oba partnera.

Osmišljena je tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra pozicija za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

Inspirirana je parenjem slonova, ponekad poznata kao "držanje slona", i omogućava muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako napraviti pozu slona?

Ova poza je laka za izvođenje. Žena treba da legne na stomak s butinama jednom uz drugu. Verovatno je najbolje da to učinite na krevetu, fotelji ili na mestu na kojem će vama i partneru biti ugodno, piše Daily Star.

Muškarac ulazi otpozadi i moraće da podupire svoju težinu na rukama dok su iznad žene. Žena treba da podigne gornji deo tela s kreveta (ili gde god da leži), kako bi mogla da se približi svom partneru da bi se mazili ili šaputali slatke stvari, ako vam se to sviđa.

Kako pozu učiniti intenzivnijom?

Postoje određene stvari koje mogu pomoći dubljem prodiranju. U suštini će seks postati intenzivniji ako žena nagne svoje telo unazad.

Kako bi orgazam bio još jači, žena može da stisne svoje mišiće i prekrsti skočne zglobove. To će omogućiti penetrirajućem partneru da oseti kontrakcije.

Imajući sve to na umu, ovo je jednostavna poza vredna pažnje, jer će se sigurno svideti svim stranama.