Veze i odnosi

Na prvom sastanku sve se vidi: Bežite od muškarca ako čujete ove 3 stvari VIDEO

Ovo su "crvene zastavice" kod muškaraca na prvom sastanku.

10.06.2024.

13:30

Izvor: superžena

3
Na prvom sastanku sve se vidi: Bežite od muškarca ako čujete ove 3 stvari VIDEO
iona didishvili/Shutterstock

Podeli:

Sabrina Zohar, stručnjakinja za odnose i voditeljka podkasta iz SAD, redovno objavljuje zanimljive ljubavne savete na svojim društvenim mrežama.

Tako je na svom zvaničnom kanalu na TikToku podelila savete za sve devojke koje traže životne partnere, ali je, takođe, upozorila i na tri ključne stvari na koje bi trebalo da obrate pažnju.

"Ako ste tek upoznali nekoga ili ste nedavno počeli da izlazite s nekim, a on kaže jednu od ove tri stvari, učini sebi uslugu i bežite",  započela je ona.

Na samom početku ona je upozorila da ako neko kaže: "Ne tražim ništa ozbiljno", onda to nije poziv da mu se dokazujete.  Potom, istakla je da su ljudi koji kažu: "Previše si dobar ili dobra za mene i ja te ne zaslužujem", suptilan način da kažu da će vas u budućnosti povrediti.

"Broj tri, naučila sam kroz lično iskustvo sa svojim bivšim partnerom. Kada momak ili devojka sa kojima izlazite nazove svakog od svojih bivših ludim, to vam pokazuje da oni ne preuzimaju odgovornost. Shvatila sam da ono što je radio u vezi dovodi žene do ludila", rekla je za kraj.