Veze i odnosi

"Velikodušno, ali ja ne bih mogla": Veridba na tuđem venčanju – šta mislite o tome? ANKETA/VIDEO

Da li biste uživali da s nekim delite svoj poseban dan ili smatrate nepristojnim da mladenci budu u drugom planu?

05.10.2024.

11:08

Izvor: superžena

0
"Velikodušno, ali ja ne bih mogla": Veridba na tuđem venčanju – šta mislite o tome? ANKETA/VIDEO
VHarasymiv/Shutterstock

Podeli:

Venčanje je poseban dan i za mladu i za mladoženju, jer je to trenutak koji bi trebalo da pripada samo njima. Međutim, šta ako se na vašem venčanju dogodi veridba?

Čini se najneprikladnijim da neko na venčanju izvadi prsten i zaprosi devojku te tako mladence baci u drugi plan, ali - i to se dešava. Pisali smo o tome koji je bonton odevanja na venčanju i da nije prikladno nositi belu boju kako bi mlada tog dana bila u centru pažnje, ali to nikome neće upropastiti ovaj veliki događaj. Dok, s druge strane, veridba, možda, ipak hoće.

Jedna korisnica Instagrama, pod imenom Rajni Soni, privukla je veliku pažnju i mnoštvo komentara zbog video-snimka s venčanja, na kojem se mlada sprema da baci buket, a deveruše da ga uhvate... I sve bi bilo odlično i po planu, da se nije umešao dečko jedne deveruše, prišao joj i na kolenima je zaprosio pružajući joj prsten.

Gosti su bili šokirani, uključujući i deverušu koja je zaprošena, ali ipak, nije mogla da sakrije svoju sreću. S obzirom na to da je u prosidbi učestvovala i mlada i da je sve rađeno u dogovoru, te da joj ovaj čin očigledno nije smetao, komentari na ovaj snimak su podeljeni.

"Lepo da su tako velikodušni, ali ja to ne bih mogla. Svoj dan bih delila samo sa svojim suprugom", "Lepa zamisao, ali, kao udatoj ženi, ovo mi je nešto s čime ne mogu da se složim. Nikad neću razumeti ljude koji ovo rade na tuđim venčanjima", napisale su neke žene.

"Oh, ne, nikako! Ne na moj specijalan dan. Ovo uopšte nije kul."

"Lepo od mlade što je tako velikodušna, ali ja to ne bih mogla. Ne želim da delim taj dan ni sa kim, osim sa svojim suprugom."

S druge strane, bilo je i onih koji su podržali ovaj čin, navodeći: "Mislim da je prelepo što mlada deli svoj dan s prijateljicom. Paljenje još jedne sveće neće umanjiti sjaj, pa tako ni ova veridba nije umanjila njihov dan, već ga je samo uveličala".

"Kao mlada, totalno bih dozvolila ovo. Imala sam svoju ceremoniju, imala sam govor, bila sam u centru pažnje, imala sam već sve... Naravno da bih želela da delim kraj dana sa svojom prijateljicom i učinim ga posebnim i njoj i njenom budućem mužu", napisala je jedna korisnica.

"Uradila sam ovo za svog brata na svom venčanju. Bila je moja ideja i ideja mog supruga i bilo je prelepo deliti taj dan."

"Mlada je odobrila ovo. Podržavam."

"Ova mlada ima predivno srce! Dozvolila je da njen momenat bude i momenat njene drugarice."

Koji je vaš stav? Da li venčanje treba ostati tradicionalnog karaktera i vrteti se oko mlade ili biste rado delili s nekim svoj poseban dan?

loader