Aktuelno

Došli smo da kraja fešte, a ovo su najbolja modna izdanja FOTO/VIDEO

Možda ćete se iznenaditi...

07.05.2024.

15:11

Izvor: superžena

1
Došli smo da kraja fešte, a ovo su najbolja modna izdanja FOTO/VIDEO
Profimedia/Dimitrios Kambouris

Podeli:

Na sinoćnoj Met gali, najznačajnijem modnom događaju u svetu, imali smo piliku da vidimo neke od upečatljivih modnih kombinacija. Floralni dezeni, kristali, perje, čipka, providni materijali...bili su sastavni deo skoro svake odevne kombacije, a modni žiri je u tom moru ekstravagancije uspeo da izdvoji nekoliko odevnih kombinacije koje će se pamtiti do sledeće godine.

Prva na listi našla se slavna manekenka Điđi Hadid koja je za ovaj događaj odabrala belu toaletu modnog dizajnera Toma Brauna. Kako piše magazin "Vog", njih dvadesetoro je sastavljalo kreaciju na dan održavanja samog dogaađaja - a za to im je trebalo pet sati.

Titulu najbolje odevene dame ponela je i kanadska glumica Tejlor Rasel.
"Boginja bašte ove godine je Tejlor Rasel. Taj drveni top sa cvetnim dezenom i bela suknja su odgovorile na datu temu", rekla je Nina Mijašita, novinarka "Voga".

I, zaista, njena kreacija izgleda kao da nije deo ovog vremena. Tejlorina haljina nosi potpis brenda "Loewe".

Treće mesto je zauzela glumica Zendeja. Kako pišu modni kritičari "Voga", glumica je dala pravi odgovor na zadatu temu Met gale.

Ona je za ovu priliku nosila kreaciju dizajnera Mejsona Margiela, a karakterišu je tamne i upečatljive boje, ali i naglašena upotreba tila. Svoje celokupno izdanje Zendeja je upotpunila tamnom šminkom i fascinatorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)