Aktuelno

Trend koji s modnih pista ove jeseni stiže i na ulice, ali mnogima se neće svideti

Nakon zemljanih tonova u šminkanju koji su bili veoma popularni i koje smo obožavali, stiže nam velika promena u bjuti svetu.

14.10.2024.

10:35

Izvor: superžena

0
Trend koji s modnih pista ove jeseni stiže i na ulice, ali mnogima se neće svideti
Profimedia

Podeli:

Svake godine modne kuće na revijama predstavljaju svoje kolekcije za jesen/zimu i proleće/leto, nakon čega se izdvoje pojedini trendovi koji će obeležiti sezonu, pa i godinu pred nama.

Uveliko se šire i bjuti trendovi koji će se sasvim sigurno preseliti i na gradske ulice, a modni stručnjaci poručili su da će hladniji deo godine pred nama obeležiti senke u bojama.

Umesto neutralnih tonova koji su do sada bili popularni, stižu nam jače boje - nosiće se ružičaste, plave, zelene senke, baš onakve kakve su viđene na modnim pistama, piše Zadovoljna.hr.

"Ružičasta je zabavna i mladenačka boja koja se obično ne viđa tokom  zime, pa je sjajno imati boju koja će podići te tmurne zimske dane", poručio je vizažista iz modne kuće Dior, Džejmi Kumbs.

Od svih bjuti trendova za jesen/zimu 2024. senke u boji su možda i najzanimljivije, ali sigurno je da se neće svideti svima, naročito onima koji vole neutralne tonove i klasiku.

Međutim, možda je i vreme da se poigramo sa šminkom i posvetimo se malo i veselijim tonovima.

Profimedia