Aktuelno

Plus-sajz lepotica raspametila kao Viktorijin anđeo: Ponosna na krila i na svojih 95 kg FOTO/VIDEO

Ešli Grejam zablistala je na modnoj reviji noseći donji veš kultnog brenda Victoria's Secret.

16.10.2024.

9:40

Izvor: superžena

8
Plus-sajz lepotica raspametila kao Viktorijin anđeo: Ponosna na krila i na svojih 95 kg FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Čuveni brend donjeg veša Victoria's Secret nosile su sinoć brojne slavne lepotice, na modnoj reviji održanoj u Njujorku, nakon šest godina pauze. Na modnoj pisti je krila nosila i najpoznatija plus-sajz manekenka Ešli Grejam (36), koja je i ovog puta zadivila svojim samopouzdanjem, lepotom, harizmom, seksepilom i, povrh svega, prirodnošću.

Kultna modna revija koja je oduvek okupljala najzgodnije i najlepše žene sveta vratila se nakon šest godina, a ovog puta deo spektakularne povratničke predstave bile su slavna Kejt Mos, Irina Šajk, Adrijana Lima, Điđi Hadid, Bela Hadid, Tajra Benks i mnoge, mnoge druge lepotice.

Ešli Grejam je prvi put prošetala modnom pistom kao Viktorijin anđeo, zbog čega je uoči revije priznala da je veoma uzbuđena.

Profimedia

"Nisam nervozna, sve je veoma sigurno i ništa nepredviđeno se neće desiti, što me čini srećnom, jer mogu samouvereno da hodam. Iskreno, više sam uzbuđena zbog celokupne modne revije", priznala je za magazin "People".

Otkrila je ranije tokom dana i jednu zanimljivost pre same revije, kada je od čuvenog brenda prvobitno dobila ono što nije želela da nosi, pa je tražila zamenu.

"Prvo su mi dali male, male gaćice i rekla sam: 'Hej, imam troje dece'. Postoji li nešto drugo što mogu da nosim? I onda sam dobila ovaj komplet i osećam se zaista veoma seksi... Još kada su mi stavili krila, bilo je: "Oh, da, osećam se kao anđeo. Ovo je veoma seksi", ispričala je Ešli.

Profimedia/Slaven Vlasic

O ovoj saradnji obavestila je javnost 11. oktobra, kada je na Instagramu podelila vest o svom učešću na reviji i priznala da je oduševljena zbog toga što će šetati pistom u božanstvenim cipelama napravljenim za modele.

A da je uspela da očara svet i kao "Anđeo", definitivno jeste...