Promo

Postignite imidž kul mame u šetnji uz ove trikove

Veoma je važno da odvojite vreme za sebe kako biste povratili potrebno samopouzdanje.

28.05.2024.

11:47

Izvor: Promo

Postignite imidž kul mame u šetnji uz ove trikove
New Africa/Shutterstock

Podeli:

Koliko god se pripremale na to da život u prvih par meseci posle porođaja bude ispunjen isključivo aktivnostima koje uključuju dete i brigu o njemu, uobičajene aktivnosti od ranije ubrzo krenu da fale.

Tada je čak i odlazak do supermarketa ili apoteke događaj za sebe. Želite da ugrabite svaku priliku da se sredite i osećate kao stara verzija sebe.

Već kada počnete sa prvim izvođenjem i šetnjama, pored pripreme opreme, biće pravi užitak da barem 10 minuta odvojite za sebe kako biste povratili potrebno samopouzdanje. Svaki naredni izlazak će tako biti pravo osveženje i počećete da uspostavljate balans postepeno.

Pre svega – zaštita od sunca

Naravno, pre nego što izložite suncu dete i sebe, važno je da se adekvatno zaštitite. Nadstrešnica koju dete ima na kolicima će pomoći pri zaštiti od direktnih zraka, ali je potrebno naneti i zaštitni faktor poput krema za sunčanje.

Za dete birajte one preparate i kreme za sunčanje koje su namenjene i napravljene baš za njihovu osetljivu kožu, dok za odrasle postoji mnogo proizvoda u ponudi od kojih možete odabrati onaj koji najviše odgovara tipu kože. Kreme za sunčanje i ostali slični proizvodi su danas veoma dostupan proizvod na tržištu, te u tom moru ponude svako može naći idealan komad za sebe a najpoznatije proizvode možete pogledati ovde.

Zatim, bitno je da dete ima kapicu koja će ga štititi kada ga držite u naručju, a ne bi bilo na odmet da i mama ima šešir ili kačket na glavi, u zavisnosti od toga kakva joj je odevna kombinacija.

Oblačenje u skladu sa trendovima – zašto je Off-White sada popularan?

U šetnjama možda težite ka tome da izgledate više sportski, što zbog stila, što zbog toga što je dosta praktičnije kretati se u takvim materijalima. A najčešće se mera nađe između sportskom i casual stila što apsolutno odgovara kriterijumima udobnosti i osećaju prijatnosti tokom boravka napolje sa malom decom.

Udobnost obuće treba da bude na spisku važnih stvari kada je ova tema u pitanju, ali gledajte da istovremeno patike budu u trendu, poput onih koje nudi brend Off-White. Minimalistički dizajn i neutralne boje ženske obuće koje nude čine ih idealnom opcijom za svakodnevne kombinacije, uz osećaj udobnosti koji je neizostavan.

Off-White kreira i jednostavne komade odeće koji imaju jedinstveni kvalitet i urbani stil. Ukoliko baš ovaj brend postane deo svakodnevnih šetnji, ubeđeni smo da ćete imati titulu najmodernije mame. Kreativni obrt na obične komade odeće koji nudi Off-White je pri vrhu svetskih modnih trendova.

Birajte moderna kolica za bebe

Danas postoji veliki izbor kolica za bebe koja imaju moderniji dizajn, a funkcionalnija su od bilo čega što je bilo dostupno ranije. Bilo da tražite nešto sa dizajnom i u boji, ili nešto neutralnije i više minimalističko, opcije postoje na tržištu.

Ipak, sve su popularnije krem boje kolica za bebe, što se vrlo lako može uklopiti u odevne kombinacije koje smo predložili. Mama, beba i njeno prevozno sredstvo mogu biti u istim tonovima, što može biti vrlo simpatično. Često se mogu naći i crne verzije sa raznim dodacima, pa po ličnim željama možete načiniti izbor.

Pored kolica za bebe, trendi imidžu mogu doprineti i rančevi koji se koriste umesto torbe za bebi opremu. Oni su prilično svedeni i jednostavni, a njihova praktičnost je na većem nivou.

Pružaju veliki prostor za sve potrebne stvari, ne opterećujući samo jedno rame kao torba. Teret se raspoređuje ravnomerno na oba ramena, što je jako važno za kičmu. Pored tih osnovnih pogodnosti, izgledaju više urbano i moderno, pa će se lepo uklopiti uz izgled jedne gradske mame.