Veze i odnosi

Beže od braka glavom bez obzira; neženje u Srbiji bi da se i dalje hrane kod mame VIDEO

Veliki broj Srba ne želi brak, a novinare TV Prva je zanimalo zašto. I dok jedni kažu da bi još malo da žive, drugi, pak tvrde da čekaju stabilan posao. A treća kategorija, pa, ona je malo kritičnija - oni ne mogu da se odvoje od mamine kuhinje.

Utorak, 08.11.2022.

08:52

Izvor: superžena

Beže od braka glavom bez obzira; neženje u Srbiji bi da se i dalje hrane kod mame VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

"Još uvek se nisam oženio dobrim delom zbog pritiska okoline. Verujte, ne prođe nijedan događaj, slavlje, proslava, da me neko od rodbine, tetke, stričeva ne pita 'Slobodane, dobro, kad ti misliš da se ženiš, vreme ti je'. U suštini, ja im na to kažem - ljudi, najlakše je oženiti se. Vreme je onda kada moja izabranica i ja osetimo da je momenat za to, a ne kada neko drugi sugeriše'", kaže Slobodan za pomenutu televiziju.

Nema mučenja, samo uživanja: Ova seks poza žene dovodi do nezaboravnog orgazma FOTO

A kako žene gledaju na ovu situaciju, psihološkinja Danijela Spasenović je pokušala da objasni.

"Oni su željni brige koja žena treba da im pruži. Žene sve manje brinu o svojim muževima, sve su više usmerenije na svoje karijere, sve su manje usmerenije na brigu o porodici, ne zato što ne žele, već što njihova dinamika života zahteva jedno drugačije vreme - I njima treba podrška".

On je najseksepilniji čovek na svetu: "Moja mama će biti srećna" FOTO

Sa druge strane, stručnjaci ističu i da muškarci češće imaju problem sa vezivanjem, te je i to jedan od razloga zašto beže od braka "glavom bez obzira".

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.