Aktuelno

On je najseksepilniji čovek na svetu: "Moja mama će biti srećna" FOTO

Američki časopis "People" nedavno je sproveo anketu u vezi sa muškom lepotom. Verne čitateljke, ali i čitaoci dali su svoju sud, te su glumca Krisa Evansa proglasili za najseksepilnijim čovekom na svetu.

Utorak, 08.11.2022.

08:07

Izvor: superžena

On je najseksepilniji čovek na svetu:
Foto: Profimedia/Priscilla Grant/Everett Collection

Podeli:

U razgovoru za pomenuti časopis, Evans je istakao da se nije nadao ovom priznanju, ali, pošto ga je već dobio, siguran je da će "njegova mama biti srećna".

"Ona je ponosna na sve što radim, ali poneki put se previše hvali o tome", istakao je on, te dodao kroz smeh da će ova titula, takođe, da bude razlog njegovog maltretiranja od strane bliskih prijatelja.

A šta kaže mama?

Pa, može se reći da je mama izuzetno ponosna na dosadašnje uspehe svog sina, te da nije iznenađena što je ova titula pripala njemu.

"Uopšte nisam iznenađena ovom vešću", rekla je za "People".

Kris Evans je, takođe, istakao da je počeo da razmišlja o svom životu van okvira glume, o životu koji podrazumeva sledeću fazu života - brak i roditeljstvo.

"To je apsolutno nešto što želim, ali to su stvari koje želim da zadržim za sebe i porodicu", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare