Aktuelno

Ni njen osmeh ne može da sakrije bolnu istinu – brak joj se raspada FOTO

Pop pevačica i glumica Dženifer Lopez nedavno je prisustvovala premijeri Netfliksovog filma "Atlas" u Los Anđelesu, a jedan detalj otkrio je ono što se već duže vreme spekuliše u javnosti.

21.05.2024.

10:12

Izvor: superžena

11
Ni njen osmeh ne može da sakrije bolnu istinu – brak joj se raspada FOTO
Profimedia

Podeli:

Latino diva je crvenim tepihom prošetala u sasvim jednostavnoj odevnoj kombinaciji - belom topu i crnoj maksi haljini, a svoje celokupno izdanje je upotpunila aksesoarima u mint boji.

Kako prenose strani mediji, pevačica je tokom cele večeri bila dobro raspoložena, što potvrđuje i osmeh koji nije skidala sa lica.

Međutim, taj isti osmeh nije mogao da sakrije činjenicu da se na premijeri filma nije pojavila njoj jedna bitna osoba - Ben Aflek, suprug i glumac.

Ovo je dodatno podstaklo glasine da je njihov dvogodišnji brak pred raspadom, jer Aflek već neko vreme nije viđen u društvu svoje voljene supruge.

Podsetimo, samo pre nekoliko dana svet je iznenadila vest da se poznati par razvodi. Insajder za "In Touch" je tada kratko prokomentarisao:

"Gotovo je, razvode se, a ovoga puta ne treba kriviti Bena za to".

A onda se oglasio i izvor blizak Afleku za magazin "People":

"Urazumio se, shvatio je da su poslednje dve godine bile samo san. Ne vidi kako bi njihova veza nastavila da funkcioniše".