Veze i odnosi

Hajdi Klum o seksu sa 16 godina mlađim muškarcem: "Može dugo da izdrži..."

Slavna manekenka Hajdi Klum u braku je sa 16 godina mlađim Tomom Kaulitsom, a u nedavnom intervjuu je otkrila i tajne njihovog ljubavnog života.

Četvrtak, 01.02.2024.

16:54

Izvor: superžena

Hajdi Klum o seksu sa 16 godina mlađim muškarcem:
Foto: Profimedia

Podeli:

Klumova je gostovala u podkastu Call Her Daddy, gde se prisetila svog prvog supruga, a onda je ispričala da nema određeni tip muškarca.

"Pogledajte moju prošlost. Nemam tip muškarca. Bila sam sa ćelavim muškarcem, jako starim, mršavim, sa dugom kosom... Njihove ličnosti su takođe bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga sa kim se osećate prijatno. Nekoga zbog koga se osećaš sjajno", navela je.

A onda je zaintrigirala javnost kada je počela da opisuje seksualni život sa 16 godina mlađim Tomom.

"Sate provodimo u spavaćoj sobi. Kada pogledam svog supruga dobijem želju za seksom", kazala je Hajdi, te otkrila i gde je najviše imala seksualnih odnosa.

"U privatnim avionima i u moru".

Jedna od najtraženijh manekenki devedesetih je istakla da koristi seks-igračke, kako bi uzburkala strasti u spavaćoj sobi.

"Pa, zašto da ne? Osim toga, ako imate seks više puta, morate da imate neka pomagala. Moj muž može baš dugo da izdrži. U životu sam probala mnogo različitih 'kobasica', ali završila sam sa nemačkim. Nemačke kobasice, šta da vam kažem", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.