Aktuelno

Horoskopski znaci koji su najgori kada je u pitanju flertovanje

Flerotvanje, po mnogima, dolazi prirodno, samo od sebe, ali nekima to uopšte nije lako. Ova tri znaka ne važe za dobre u zavođenju.

Sreda, 15.06.2022.

13:02

Izvor: index.hr

Horoskopski znaci koji su najgori kada je u pitanju flertovanje
Foto: NDAB Creativity/shutterstock

Podeli:

Rak

Rakovi su vrlo emotivni, a to se vidi u njihovom flertu. Kada flertuju s nekim, budu ili vrlo šarmantni ili vrlo brižni. Oni su tip sramežljivih osoba koje će čekati da vi započnete razgovor. Potrebna im je večnost da krenu da flertuju.

Jarac

Nije da nisu inteligentni i duhoviti ili da ne znaju kako sa nekim da razgovaraju. Problem se krije u tome što ne mogu da pronađu prave reči kada su licem u lice sa osobom koja im se mnogo dopada. Oni su oprezni i čekaće da druga osoba pokaže interesovanje. Malo su i staromodni, pa oklevaju da priđu prvi.

Vodolija

Vodolije su svesne da uopšte nisu dobre u flertovanju. Ako su zainteresovane za vas, oni će na vas "krenuti" brojnim pitanjima. Kada Vodolija pokuša da flertuje, često preteruje u razgovorima. I mogu da busu impulsivne i nepredvidive u svojim postupcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare