Recepti

Druženje uz kuvanje: Održan još jedan Miele kulinarski izazov FOTO

Najpoželjniji brend kućne tehnike ponovo je okupio novinare - kulinarske entuzijaste, i to radi zanimljivih recepata i sjajnih ukusa.

11.09.2024.

14:38

Izvor: superžena

0
Druženje uz kuvanje: Održan još jedan Miele kulinarski izazov FOTO
Miele

Podeli:

Predstavnici medija su i ove godine imali priliku da deo svog radnog dana zamene jednim zanimljivim i nadasve zabavnim kulinarskim izazovom.

Dve ekipe, vođene savetima profesionalnih kuvara s iskustvom rada u restoranima sa Michelin zvezdom, takmičile su se u pripremi zadatog jela, a veliku podršku su im tokom ovog iskustva pružali i Miele kuhinjski uređaji u čiji su se kvalitet i vrhunske funkcionalnosti uverili učesnici tokom kuvanja.

Zahvaljujući odličnoj "saradnji" s aparatima poznatog nemačkog brenda koji su im bili na raspolaganju, uspeli su s lakoćom da pripreme svoje jelo, te se, čak i ako su se prvi put oprobali u kuhinji, pokažu kao dobri kuvari.

Privatna arhiva

Osim organizacije ovakvih okupljanja, Miele Experience Centar nudi i mogućnost testiranja svih uređaja iz ponude. Na ovaj način, ljubitelji brenda Miele iz prve ruke mogu da se uvere šta je to što ovaj brend, koji postoji impresivnih 125 godina, ističe na tržištu, a u isto su mogli da se uvere i učesnici ovog sjajnog izazova.