Iz muškog ugla

7 razloga zašto mlađi muškarci sve više "padaju" na starije žene

Već smo nebrojeno puta spominjali mlade žene koje su ljubav i sreću pronašle s 10, 15 ili 20 godina starijim muškarcem. No reč je o dvosmernoj ulici koja se u poslednje vreme spominje sve češće, a pitanje koje se provlači kroz ovaj ljubavni efekt glasi - šta to mlađe muškarce privlači na starijim ženama?

Utorak, 08.09.2015.

13:59

Izvor: zadovoljna.hr

Default images
foto: Splash

Podeli:

Ljubav ne poznaje granice ni godine, u to smo se uverili nebrojeno puta. No kada je reč o muško-ženskim odnosima, razlika između godina uvek je zanimljiva tema, posebno ako se odnosi na vezu između starije žene i mlađeg muškarca.

Kako bi razjasnili ovaj snažan efekt privlačnosti, sprovedena je anketa na uzorku od preko 100 muškaraca koji ljube starije žene, a pitanje koje im je postavljeno glasilo je - šta ih je to najviše privuklo kod partnerke? Iako su odgovori bili različiti, neki su se često ponavljali, a mi smo izdvojili 7 najiskrenijih.

Samouverene su

Zrelije žene su stabilnije i sigurnije u sebe i znaju što žele, ali, šta je još važnije, znaju šta ne žele. Iako uvek postoje izuzeci, žene zrelijeg doba stekle su životno iskustvo i izgradile svoj karakter, što im značajno pomaže u donošenju odluka, kako onih životnih tako i ljubavnih.

Tolerantnije su i opuštenije

S obzirom da svi mi tokom godina stičemo brojna životna iskustva, ona se odražavaju na naš karakter i buduće odluke. Upravo zbog toga, žene s bogatijim iskustvom mnogo su tolerantnije i životne nedaće i situacije rešavaju lakše i smirenije, što je u vezi vrlo važno.

Prefinjenije su i direktnije

Svaka žena će s vremenom izgraditi neki svoj životni stil i sigurnost u sebe, što muškarci, posebno oni mlađi, smatraju vrlo privlačnom osobinom.

Izbirljivije su

Iako ova osobina na prvu loptu ne zvuči toliko pozitivno, u očima mlađeg muškarca ona je veliki plus. Žene tokom godina mnogo su svesnije svojih potreba pa biraju s kime će provoditi vreme. To predstavlja veliki kompliment jednom muškarcu, jer je 'ona izabrala baš njega'.

Nezavisnije su

One su itekako svesne kakvih sve muškaraca ima, jer iza sebe sigurno imaju pokoju neuspešnu vezu ili gorku ljubavnu priču. Zbog toga znaju da cene kvalitetnu vezu i kvalitetnog muškarca.

Seksualno su otvorenije

Dokazano je kako žene s godinama sve više uživaju u seksu. Razlog tome je samopouzdanje, ali bolje poznavanje svoga tela i svojih želja i potreba. Starije žene u seksu su mnogo otvorenije.

Komunikativnije su

Elokventna žena, bogatog životnim i emotivnim iskustvom s kojom možete da pričate o svemu, mlađim muškarcima je vrlo privlačna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.