Kako da spakujete manje stvari, a ponesete sve što vam je potrebno?

Postoji mit o ženama – Ne postoji ona koja je uspela da kofer zatvori iz prvog puta. Svaka žena zna da nije nimalo jednostavno pakovati se za put.

Nedelja, 20.11.2016.

15:26

Izvor: Super žena

Kako da spakujete manje stvari, a ponesete sve što vam je potrebno?
foto: Thinkstock

Podeli:

Kako vam muškarci ne bi prigovarali da ste umesto kofera samo stavili točkiće na svoj orman i poneli sve što imate sa sobom, budite praktičnije, nosite samo ono što vam zaista treba. Ne zvuči jednostavno, znamo. Zato imamo nekoliko predloga kako to da rešite.

Garderoba

Za pun kofer garderobe najlakše je okriviti moguće vremenske neprilike. Ipak, olakšajte sebi. Odredite konkretno šta ćete nositi svakog dana putovanja, pa samo to i spakujte, pored tople jakne. Takođe napravite izbor odeće za večernje izlaske već pri pakovanju, kako ponovo o tome ne biste razmišljali kada se budete spremali u apartmanu, jer ćete verovatno imati manjak slobodnog vremena. Ne zaboravite pidžamu, sigurno će vam biti potrebnija od spavaćice.

Šminka

Puder, olovka za oči, maskara i rumenilo uz mini-set senki sa krem i braon nijansama biće dovoljni da zablistate u svakoj odevnoj kombinaciji. Ruž ili olovka jarke boje upotpuniće vaš večernji izgled.

Što manje obuće

Koliko puta dnevno sebe zapitate – Šta da obujem? Kako se tek odlučiti, kada je put u pitanju, šta poneti? Cipele su ipak ženama slaba tačka. Spakujte tople cipele, patike za put i elegantne štikle ili salonke. Četvrta opcija vam neće ni biti potrebna.

Bitne sitnice

Vrlo često se dešava da se neke stvari ipak zaborave. Ono što će vam na putovanju zaista zatrebati i što bi trebalo da dodate na svoju listu jesu punjač za telefon, jastuk na naduvavanje za vrat, karte ili jamb-kockice. Ponesite mini novčanik koji možete da nosite oko vrata ili torbicu oko struka kako bi novac i dokumenta uvek bili na sigurnom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare