Aktuelno

Skinula je 45 kilograma i opet je urnišu: "Zašto i dalje to radiš?" FOTO

Džesika Simpson ponovo je na udaru kritika, ali ovog puta ne zbog kilograma.

28.05.2024.

11:18

Izvor: superžena

0
Skinula je 45 kilograma i opet je urnišu: "Zašto i dalje to radiš?" FOTO
Profimedia

Podeli:

Pevačica, glumica, model i dizajnerka Džesika Simpson je izvesno vreme bila neprepoznatljiva zbog viška kilograma, međutim, uspela je da liniju ponovo dovede do savršene, kakvu je nekada imala. Izgubila je čak 45 kilograma, te sada rado pozira.

Na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu pozira na plaži, u beloj majici i šortsu, a sve u okviru nove kampanje svog modnog brenda. Izgled je upotpunila zlatnim nakitom, ali, iako izgleda besprekorno, mnogima je zasmetalo što je fotografije obradila u Fotošopu.

Zameraju joj na tome što je "sredila kožu", pa su joj ispisali: "Pokušavaš da promovišeš samu sebe, ali uporno radiš suprotno", "Zašto se i dalje fotošopiraš?", "Nikome ovako nisi dobar primer"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson Collection (@jessicasimpsonstyle)

Džesika Simpson je ranije bila zavisnik od alkohola i tableta, zbog čega se i borila sa pretilošću, ali je donela odluku da izmeni život iz korena, te je ubrzo smršala. U intervjuu 2021. godine navela je da su je komentari na račun njenog fizičkog izgleda naterali da pokrene sopstveni brend "The Jessica Simpson Collection".

"Ionako će svi stalno pričati o mojoj kilaži, pa sam odlučila da počnem da zarađujem od toga i kreiram modni brend čiji fokus je na prihvatanju samog sebe", izjavila je i dodala da je ranije robovala standardima, kao i da su joj negativni komentari veoma smetali.