Šef vam je Devica u horoskopu? Evo nekoliko saveta kako da se bolje slažete s njim

Tipična je Devica je analitičar koji voli da proučava svaki detalj, ali ono što nikako ne žele jeste da slušaju nečije probleme jer imaju dovoljno i svojih.

AstroZabava | Izvor: Ordinacija.hr |
Podeli
Foto: shutterstock/fizkes
Foto: shutterstock/fizkes

Ljudi u znaku Device nisu rođeni da bi vodili druge silom, i često zažale što su uopšte postali šefovi. Ukratko, budite dobri prema svom šefu, jer je njemu najteže.

Ovaj šef neće prevideti vaše greške, pa morate stalno biti na oprezu ako želite da vas Devica primeti i možda ponudi unapređenje.

On neće postati tolerantniji, već vas samo može gledati s prezirom. Tajna je dakle u tome da jednostavno ne pravite greške. Device su perfekcionisti. Jednom kad se prilagodite tome, one će prema vama biti poštene.

Kako oni nemaju debelu kožu i ogroman ego, ne vole da se suočavaju s odgovornošću velikih kompanija. Jedan od razloga je što će oni uvek pokušati da vide jasno drveće, ali će lako propustiti šumu. Ako od šefa Device tražite pomoć, idite na godišnji odmor, jer će on analizirati sve što ste rekli pa mu je potrebno malo više vremena da vam da savet,

Dugi sastanci i ručak s klijentima mogu naterati Devicu da se povuče u svoju školjku nakon nekoliko meseci, ali nakon godinu dana takvi odnosi ga mogu dovesti do potpune mentalne iscrpljenosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još