Veze i odnosi

Piner poza je sve što vam treba: Žena doživljava jake orgazme, a muškarci se ne muče

Kada govorimo o različitim pozama u intimnim odnosima, jedna od omiljenih kako za muškarce, tako i za žene, jeste piner poza.

28.04.2024.

20:13

Izvor: Srećna republika

10
Piner poza je sve što vam treba: Žena doživljava jake orgazme, a muškarci se ne muče
Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

Ova poza je posebno cenjena zbog mogućnosti da se izrazi bliskost i nežnost između partnera.

Izvođenje piner poze

Piner poza se izvodi tako što je žena leži na stomaku, okrenuta licem ka dole, dok muškarac leži na njoj. Osim što stimuliše G tačku kod žene, ova poza pruža idealnu priliku za nežno maženje i dodirivanje. Takođe, žena u ovoj pozi može istovremeno stimulisati svoj klitoris, dodatno povećavajući užitak. Ukoliko želite dodatnu stimulaciju tokom penetracije, možete staviti jastuk ispod stomaka kako biste podigli zadnjicu i pronašli idealnu visinu koja vama najviše prija.

Orgazam i piner poza

Ova poza je posebno omiljena među parovima zbog mogućnosti dostizanja vrhunca, čak i kod žena kojima to inače teže polazi za rukom. Mnogi parovi ističu da im je piner poza pomogla da postignu orgazam na način na koji to nisu uspeli u drugim pozama.

Ova poza definitivno nudi jedinstveno iskustvo bliskosti i uživanja, čineći je popularnim izborom među parovima koji žele da istraže nove dimenzije seksualnog zadovoljstva.

Morate imati na umu da dolaženje do idealne poze u seksu podrazumeva istraživanje. Možda ćete doživeti i najeksplozivniji orgazam u životu, to zavisi od raznih faktora: vaše anatomije, libida, opuštenosti sa partnerom…