BLIZANCI

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Dosta razmišljate o jednoj situaciji i pokušavate da odredite kako da postupite. Neko će od vas tražiti da se konačno odlučite po određenom pitanju. Mogućnosti da na brzinu sklopite poslovni dogovor. Odličan kontakt sa emotivnim partnerom, vrlo inspirativna komunikacija.

UTORAK

Nametnuli ste sebi jak tempo. Vidite da sve ono što radite daje rezultate, ali se već osećate prilično iscrpljeno i izmoreno. Moguće je da će vam mnogo više odgovarati da popodne i veče provedete povučeno, kod kuće. Sa voljenom osobom predstoje mirni, nežni momenti.

SREDA

Sa nekim bitnim stvarima ste završili i moći ćete da priteknete u pomoć i kolegama. Bićete na usluzi onima sa kojima ste poslovno vezani. I u emotivnom segmentu stoji veliki trud i posvećenost prema voljenoj osobi. Mogući su sitni znaci pažnje, čak i poklončići.

ČETVRTAK

Možete biti zabrinuti zbog teškog odvijanja nekih poslovnih situacija. Takođe, mogući su i veći troškovi. Neke isplate koje očekujete kasne. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom, ali nemojte previše "pritiskati" pričom niti opterećivati ličnim problemima.

PETAK

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

SUBOTA

Danas možete zapasti u statična raspoloženja. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebno. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije...

NEDELJA

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za emotivnog partnera. Doduše, pronaći ćete vi vremena i za svoje prijatelje, jer sa nekima od njih baš žudite da se vidite i dobro ispričate. Bilo bi dobro kada biste i društvo i voljenu osobu uklopili....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare