RAK

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:09

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Vi ste danas u odličnom raspoloženju, ali vam smetaju provokacije i nepravilnosti kod drugih, pa je lako moguće da će se dogoditi sitnije trzavice sa kolegama. Iskoristite konstruktivno dobru energiju koju imate, ne rasipajte je na rasprave i svađe. Odličan odnos sa voljenom osobom.

UTORAK

Vaše raspoloženje je dobro, imate osećaj za meru i za vreme u svemu što radite. Pravi je trenutak ako želite da zamolite za uslugu. Imate jake mogućnosti da pojačate komunikaciju sa poslovnim saradnikom koji vam je važan. Uživate u zanimljivim razgovorima sa jednom osobom.

SREDA

Neke okolnosti vam možda i ne prijaju, ali se trudite da se to na vama ne vidi. Istrajavate jer ste svesni da još uvek nije vreme za pravu, konkretnu akciju. Informacije koje ćete dobiti će zagolicati vašu pažnju. Postoji neka forma sumnje prema voljenoj osobi.

ČETVRTAK

Komplikovan, naporan dan. Možete imati problema ako kasnite sa obećanjima koje ste dali poslovnim saradnicima. Ni sa voljenom osobom danas vam ne cvetaju ruže. Sve vam smeta, lako reagujete, preosetljivi ste. Možda je bolje da se povučete i okrenete odmoru.

PETAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ovo nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.

SUBOTA

Ako ste bitne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Jako vam teško pada da budete fokusirani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.

NEDELJA

Odličan je momenat i da napravite plan za narednu nedelju ali i da se okrenete obavezama oko kuće koje ste malo pogurali u stranu. Doduše, nemojte baš ceo dan provesti u domu, odreagujte na poziv od strane prijatelja i isplanirajte malo vremena i za njih...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare