LAV

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:08

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Odlične vesti dolaze do vas. Moguće je da ćete dobiti potvrdu nekih situacija, dešavanja koja već dugo čekate. Dobro raspoloženje sada je lako preneti i u emotivne relacije. Pojedinim Lavovima danas se mogu otvoriti vrlo zanimljivi kontakti sa suprotnim polom.

UTORAK

Razmišljate o poslovnom predlogu koji ste dobili. Angažujete se oko obaveza sa kojima ste u zaostatku. Neki sitniji problemi sa papirologijom ili arhiviranjem dokumenata. Vidite da je neko jako zainteresovan za vas, ali niste u nekom posebnom raspoloženju za flertovanje.

SREDA

Odličan je dan da procenite ljude sa kojima dolazite u kontakt, ali i svoju trenutnu poslovnu situaciju. Mnogo lakše ćete moći da odredite kakvi bi vaši potezi na dalje trebali da budu. Jedna osoba na sve načine pokušava da privuče vašu pažnju.

ČETVRTAK

Opet dolazite u situaciju da preuzmete previše i posle ne znate kako da se iz toga iskobeljate. Morate znati svoje granice i prilagoditi se njima. Mogućnost grešaka i propusta je naglašena. Smatrate da voljena osoba previše očekuje od vas. Umorni ste od nekih situacija sa njom....

PETAK

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti jako zabrinuti šta i kako dalje. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

SUBOTA

Danas ćete morati da se na sto strana rastrčite da biste završili sa nekim situacijama. Rešili ste da odradite sve odjednom, a kako ćete to uspeti, samo vi znate. Ako možete, napravite spisak prioriteta i pokušajte da ga sledite. Izlazak sa prijateljima tokom večeri.

NEDELJA

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to završite što pre i da se onda okrenete onome što je vama važno, a to je društvo prijatelja ili osobe koju volite. Dan je ispunjen pozitivnom energijom, iskoristite ga i uživajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare