ŠKORPIJA

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Buran dan u poslovnom segmentu. Stoji nerviranje i stres, ali i vaša velika rešenost da privedete kraju ono što ste započeli. Fokusirajte se na one zadatke koji su vam prioritetni. Nedefinisanost u emotivnom segmentu – velika želja i potreba za nekim, ali je diskutabilno ostvarenje.

UTORAK

Očekujete isplatu kojom biste pokrili tekuće obaveze, a dobijate informaciju da će isplata kojoj se nadate kasniti. Danas imate osećaj da okolnosti nisu na vašoj strani i da vas po svim pitanjima koja su vam važna koče. Nesigurnost kada je emotivni segment u pitanju.

SREDA

Definitivno ste naporni i za svoju okolinu, ali i za sebe tokom današnjeg dana. No, ne može se poreći da ste jako poslovno angažovani, pa vam se može "progledati kroz prste". Odlična komunikacija sa voljenom osobom. Mogućnost da preko prijatelja upoznate nekog.

ČETVRTAK

Vaši su planovi odlični, ali je više nego verovatno da će ostati baš samo to – planovi. Poslovne okolnosti su takve da ćete morati da se posvetite obavezama i sve ono što ste želeli, ostaće za neki drugi dan. Intenzivan susret sa jednom osobom koju ste doživljavali kao prijatelja.

PETAK

Pokušavate da se prilagodite nekim situacijama, ali rešenja vam konstantno izmiču iz ruku. Danas ste i vi nefokusirani, naročito u prepodnevnim satima. Jako razmišljate o nekom i ova osoba će vam se tokom celog dana provlačiti kroz misli....danas ste skloni i maštanju...

SUBOTA

Koliko god hteli i želeli, ono što ste sami sebi zacrtali od obaveza i u poslovnom i u ličnom segmentu, teško da ćete moći da ispunite. Jedino polje gde ćete funkcionisati je emotivno, jer vam u odnosu sa voljenom osobom stoje naglašeno romantični i intenzivni momenti.

NEDELJA

Nemojte dozvoliti da vas obaveze ponesu i da na kraju ispadne da ste ceo dan proveli radeći. Ako trebate nešto da završite, dajte sebi rok do podneva, a ostalo vreme posvetite sebi. Izvrstan je momenat da sa prijateljima ili voljenom osobom provedete savršeno popodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare