STRELAC

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:04

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Dosta veliki problemi se danas postavljaju pred vas, ali ćete težiti da prevaziđete okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani. Neočekivani događaji sa emotivnim partnerom – pokušajte da se ne nervirate i da ne reagujete burno prema voljenoj osobi.

UTORAK

Trudite se da funkcionišete u skladu sa okolnostima, ali vas non stop neki unutrašnji poriv tera da žurite i brzate. Izbrojte do deset pre nego što povučete ishitrene poteze. Nerazumevanje u emotivnim odnosima. Želite stabilnost, ali ona nekako izmiče...

SREDA

Jako ste poslovno angažovani, žurite da završite sa nekim obavezama, ali vam vreme izmiče iz ruku. Savet za vas je – što više žurite, situacija će vas vraćati korak unazad. Pravi momenat da sa voljenom osobom ili izađete ili odete na neko okupljanje sa zajedničkim prijateljima.

ČETVRTAK

Ljudi sa kojima danas budete dolazili u kontakt su verovatno proračunati i potrebno je da ne žurite sa odlukama. Nije neophodno da se neki dogovori zaključe danas. U emotivnom segmentu iako nemate pravog razloga, osećate ljubomoru i posesivnost prema voljenoj osobi.

PETAK

Nikako ne uspevate da se snađete u situacijama tokom današnjeg dana. Sve deluje nesigurno, neizvesno, a i vama je potrebno mnogo više vremena i za neke najosnovnije obaveze. Više vam odgovara da popodne i veče provedete u okruženju porodice i u odmoru....

SUBOTA

Okolnosti vam danas delimično idu na ruku, pa ćete verovatno uspeti da završite jedan deo onoga što ste planirali. Ipak, vrlo brzo ćete osetiti umor i rasplinutost i okrenuti se ličnim prioritetima, koji su u ovom trenutku potreba za odmorom i kontakt sa voljenom osobom.

NEDELJA

Tranzitni Mesec je u vašem znaku, donosi vam veliku inicijativu i fenomenalno raspoloženje. Uspećete da uklopite sve, napravite dobar plan aktivnosti, pa ćete verovatno jedan deo dana provesti sa voljenom osobom, a stići i da se posvetite prijateljima i svom društvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare