VODOLIJA

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Definitivno će vam biti potrebna pomoć od strane kolega. Ne ustručavajte se, zamolite i pitajte. Voljenu osobu možete iznenaditi nekim svojim razmišljanjima ili predlozima. Moguće je novo poznanstvo ili zanimljiv susret koji će vam uzburkati misli.

UTORAK

Iako vi ne volite da slušate tuđe savete, danas biste mogli da ovaj običaj promenite. Neki ljudi vam zaista mogu biti od pomoći ukoliko se nađete u zastoju ili u neizvesnosti šta da uradite. Osećate nervozu zbog potrebe da se pokrenete prema jednoj osobi. Čekajte pravi momenat.

SREDA

Imate veliku podršku kolege ili saradnika u poslovnom segmentu danas. Raspitajte se o stvarima koje vas interesuju jer možete dobiti prave informacije. Komunikacija sa nekim ko vas jako privlači ispunjava vas dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom.

ČETVRTAK

Ovaj vam dan donosi da se iscrpljujete lakše nego inače. Odliv energije je prevelik, pa bi možda bilo dobro da smanjite tempo i više se posvetite sebi. Previše očekujete od voljene osobe, moguće je da ona danas nije spremna da vam se posveti onako kako je to vama potrebno.

PETAK

Dan kada je moguće da zaradite, ali da biste to ostvarili, moraćete da budete promućurni....a sumnjam da će vam to teško pasti....Ako ste planirali izlazak, verovatno ćete ga odložiti da biste proveli sa voljenom osobom jedno mirno i ispunjeno veče kod kuće.

SUBOTA

Morate se angažovati oko stvari koje niste završili, a to vam neizrecivo teško pada i čini vas nervoznim. Evidentno je da nećete biti zadovoljni svojim učinkom. Planove sa voljenom osobom ćete morati ili da pomerite ili da skratite vreme koje joj možete posvetiti.

NEDELJA

Prvenstveno ćete se posvetiti svojoj porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Moguće je da ćete tokom dana napraviti i manje okupljanje u svom domu ili ćete zajedno prošetati. Odlični momenti ako želite da popravite komunikaciju sa nekim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare