RIBE

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Nervira vas jer vam se čini da na neke situacije u poslovnom segmentu ne možete uticati. Pokušajte da se sa manje nervoze postavite prema saradnicima....Nestrpljivost je prisutna i u emotivnom segmentu, možete se nervirati jer ne dobijate ono što želite.

UTORAK

Želite da pokrenete dosta važan razgovor sa nekim od nadređenih. Nemojte propustiti priliku da izložite svoje ideje ili da zamolite za uslugu. Nedostaje vam bliskost sa voljenom osobom, ali trenutno se ne pružaju prave mogućnosti da je i ostvarite.

SREDA

Ne ustručavajte se od kompromisa u poslovnom segmentu. Možda vam komunikacija sa pojedincima baš i ne prija, ali potrebna je prilagodljivost da biste sve stigli da završite na vreme. Zbunjeni ste ponašanjem voljene osobe. Čini vam se da je previše pažljiva prema vama.

ČETVRTAK

Očekuju vas dobri momenti u poslovnom segmentu. Napravićete solidan dogovor sa partnerima, i unapred se radovati zaradi od ovog posla. Dan je dobar da se pokrenete prema jednoj osobi koju ste upoznali preko posla. Druga strana samo očekuje vašu inicijativu.

PETAK

Možda ćete morati da odradite obaveze koje vam ne prijaju ili koje vas opterećuju. Neki naporni momenti i iscrpljenost tokom današnjeg dana u poslovnom segmentu. Ne dozvolite da vam ovo pokvari veče koje ste planirali da provedete sa voljenom osobom.

SUBOTA

Nadali ste se mirnom i opuštajućem danu, ali ispašće da od tog posla nema ništa....Pritisnuće vas obaveze od samog početka dana. Sve ono što ste planirali moraćete ili da prolongirate za kasnije ili odložite za neki drugi dan. Potreba za voljenom osobom je jaka.

NEDELJA

Potrudite se da dan provedete van kuće. Potrebno vam je da budete u pokretu, da budete aktivni, da se razmrdate i napunite energijom. Bilo bi dobro da nađete vreme za susret sa voljenom osobom, jer biste mogli da razgovarate otvoreno i iskreno o nekim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare