Veze i odnosi

Koja poza je savršena za muškarce sa "manjim ponosom"

Reč je o "Little Dipper" pozi koja je savršena za muškarce sa "manjim ponosom", i mogu da je primenjuju i na kauču, krevetu, stolici...

Sreda, 22.03.2023.

14:49

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos

Koja poza je savršena za muškarce sa
Foto: 4 PM productionshutterstock

Podeli:

Ova poza u seksu muškarcima omogućava dublju penetraciju uz kvalitetnu stimulaciju klitorisa. U ovoj pozi, žena se nalazi iznad muškarca, u "T pozi", dok muškarac određuje ritam. Preporučuje se da u ovakvim situacijama žena ima dobru kondiciju i snagu u ekstremitetima.

Žena se nalazi iznad muškarca tako da se rukama i nogama pridržava za nešto. Leđima je okrenuta ka njemu i zauzima "T položaj" tako da je on, okrenut na istok-zapad, a ona na sever-jug. Do penetracije dolazi otpozadi.

U slučaju da želite da podignete zabavu na viši nivo, možete da uključite i neku seksualnu igračku.

Još jedna poza za duboku penetraciju

Radi se o tzv "perec pozi", ističe seksološkinja i stručnjak za ljubavne odnose Marla Rene Stjuvert.

Žena leži na levom boku, a muškarac je na kolenima. Zatim, žena podiže desnu nogu, a partner treba da opkorači njenu levu nogu i da tako penetrira.

"Prednost ove poze je to što se partneri nalaze sa strane, savijenih i obmotanih nogu, tako da penetracija postaje dublja i dobija veći užitak. Takođe, na ovaj način partneri lakše uspostavljaju kontakt", objašnjava Marla Rene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.