Aktuelno

Dame, zadržite dah: Upoznajte mistera sveta, najpoželjnijeg muškarca

Možda mu nećete zapamtiti ime, ali njega hoćete...

Subota, 23.07.2016.

11:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nakon 12 dana napornih intervjua i rigoroznih fizičkih izazova, Rohit Kandelval (27) iz Indije pobedio je 46 finalista na takmičenju mister sveta i time poneo titulu najpoželjnijeg muškarca na svetu.

On je inače i glumac, a njegov prijatelj, fotograf, Sajan Sur Roj kaže da je Rohit oduvek bio jednostavan momak, koji se pre dve godine iz Hajderabada preselio u Mumbai kako bi započeo svoju glumačku i modeling karijeru.

Njegov prijatelj ispričao je i da se Rohit veoma trudio da započne glumačku karijeru, da bi na kraju dobio tek malo ulogu u jednoj TV seriji.

Sur Roj otkriva da mister Indije, a sada i mister sveta, ranije nije čuo za to takmičenje, sve dok mu jedan prijatelj nje predložio da se prijavi.

" love you guys , Thanks for all the messages and comments , It's the main source of inspiration for me , 😘😘😘"

A photo posted by Rohit Khandelwal (@rohit_khandelwal77) on

"Mislim da nije ni bio zainteresovan da učestvuje na takvim takmičenjima pre nego što je započeo modeling karijeru. Ali, naporno je radio da postane mister Indije, a još dvostruko više za titulu mistera sveta", priča njegov prijatelj.

Quote of the day: "A gentleman is simply a patient wolf " With @pauldavidmartinphotography

A photo posted by Rohit Khandelwal (@rohit_khandelwal77) on

Rohit će se vratiti u Indiju, gde je nakon titule najpoželjnijeg čoveka na svetu postao senzacija, a nada se da će mu to doneti i značajnije uloge u TV serijama i filmovima.

Na takmičenju mister sveta, kandidati iz celog sveta imaju pet različitih izazova - moda i stil, ekstremni izazovi, multi-medija, sport i talenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.