Aktuelno

Najveće fotošop katastrofe slavnih u 2017.

Bez obzira na slavu i bogatstvo poznate dame su izgleda i kao vrhunske u svom poslu, bogate i priznate ipak- nesigune. Ne libe se da koriste Fotošop, a ovo su najgori promašaji u 2017.

Nedelja, 17.12.2017.

21:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Desna ruka Kris Džener

Fotografijama kojim reklamira čaj za mršavljenje, a koje su bile fotošopirane, dokazala je da se koristi tehničkim pomagalima da ubedi ljude u njeno savršenstvo. Odala je njena desna ruka. Videćete da drvena greda iza nje izgleda neobično zakrivljeno.

Grudi Emili Rajtakovski

Kada se slikala za časopis "Madame Figaro" požalila se, jer su joj na fotografijama smanjili grudi. Uz to su joj i povećali usne, a Emili je sve to saznala tek kada je časopis bio pušten u prodaju.

Kosa Solanž Nouls

Sestra slavne Bijonse je bila žrtva fotošopa- ne svojom krivicom. Ona je bila na naslovnoj strani magazina "London Evening Standard", a uredništvo joj je fotošopiralo kosu, odnosno potpuno su izbrisali najzanimljiviji deo frizure.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare