Aktuelno

U šestoj deceniji "osvanula" na naslovnici čuvenog magazina – a fotografije su zapanjujuće

Glumica i voditeljka Padma Lakšmi osvanula je na ovogodišnjoj naslvnoj strani magazina Sports ilustrejted svimsjut, a fotografije su zapanjujuće.

Sreda, 03.05.2023.

10:32

Izvor: superžena

U šestoj deceniji
Foto: Profimedia

Podeli:

Voditeljka ima 52 godine, a kako možemo da vidimo iz priloženih fotografija, Padma i u šestoj deceniji izgleda nestvarno. Bujne grudi i zavidna figura bile su upečatljive karakteristike lepe Indijke koje su osvanule i na naslovnici pomenutog magazina. Fotografije sa ovogodišnjeg snimanja pojavile su se i na zvaničnoj Instagram stranici Sports ilustrejted svimsjut, a reakcije mnogobrojnih pratilaca su i te kako bile pozitivne.

"Kada smo rekli da će ova godina biti puna legendarnih žena koje nas osnažuju i inspirišu i koriste svoje platforme da budu viđene, ali i da šire svoj glas, to smo i mislili. Kao autorka, aktivistkinja, glumica, model, filantrop i televizijska voditeljka, ne postoji ništa što Padma Lakšmi ne radi, a sada se pridružuje i stranicama našeg Sports ilustrejted svimsjut izdanja za 2023. godinu", poručili su iz Sports ilustrejted svimsjut.

A šta kaže Padma?

"Ubila bih za ovo kada sam imala 20 godina i bila model, to je bio sveti gral. Ali, nikada me nisu pozvali za nešto tog tipa i stvarno sam mislila da je taj brod prošao, da budem iskrena. Nisam verovala onome što sam čula preko telefona, poludela sam i samo sam rekla: 'Moram da odem u teretanu'".

"Kada mlade žene vide ovo, nadam se da će shvatiti da im predstoji dug život i da te iskustvo i mudrost i prevazilaženja raznih situacija zapravo čine zanimljivijim i obogaćuju te kao osobu", dodala je.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.