Aktuelno

Blejk Lajvli u velikom problemu – Rajan Renolds nije otac njenih ćerki?

Glumica Blejk Lajvli našla se u neprijatnoj situaciji, jer je svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu morala da odgovori na jednostavno pitanje – da li je glumac i njen suprug Rajan Renolds zaista, otac njenih ćerki.

Ponedeljak, 31.07.2023.

09:30

Izvor: superžena

Blejk Lajvli u velikom problemu – Rajan Renolds nije otac njenih ćerki?
Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Podeli:

Podsetimo, pre nekoliko dana svet je ostao u čudu kada je glumica na pitanje fana: "Kako imaš četvoro dece?" odgovorila na neobičan način. Ona je u komentarima označila svog personalnog trenera.

A onda...

Komentari fanova su eksplodirali za relativno kratko vreme, a Blejk Lajvli je na kraju dana ostala sa mnoštom poruka od njenih pratilaca, ali i sa spekulacijama o "tajnim aferama".

Ipak, svima omilljena ličnost iz sveta filmske industrije je odlučila da reši misteriju, te je nedavno potvrdila i informaciju da je Rajan Renolds zaista biološki otac njenih ćerki, a da je personalni trener samo personalni trener.

"Čekajte, ne. On nije otac. On je osoba koja mi pomaže da stanem u svoju odeću. Čak je bolji prijatelj nego što je trener...", napisala je Blejk, te razjasnila celokupnu situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.