Životne priče

Pevačica prošla kroz pakao, odlučila sve da kaže: "Kao da se posteljica odvajala od materice"

Hrvatska pevačica Lana Jurčević je dugo bila u bolnici zbog održavanja trudnoće, a sada je odlučila da se oglasi povodom te teme.

Ponedeljak, 25.12.2023.

12:33

Izvor: Story.hr/Superžena

Default images

Podeli:

"Iako je ovo malo biće koje sam nosila 36 nedelja ispod svog srca, trebalo stići kao najslađi poklon oko Božića, stiglo nam je čak ceo mesec ranije. I kao što nam je bilo iznenađenje da smo stvorili jedan novi život, tako je Bog odlučio da i dolazak na ovaj svet bude jednako takvo iznenađenje", napisala je Lana na svom blogu. Dodala je:

"Izašla sam iz bolnice mirna, srećna i rasterećena znajući da imamo još vremena da sredimo i sobicu i sve što treba za bebin dolazak. Međutim, to isto veče su stvari ponovno krenule nizbrdo. Javila sam se svom doktoru Kisiću, koji mi je rekao da odmah dođem u bolnicu. Uverena da idem samo na pregled, nisam ništa ponela sa sobom. Morala sam na hitan carski rez jer je izgledalo kao početak abrupcije posteljice (kad se posteljica počne odvajati od maternice) što je životno opasna situacija i za mamu i bebu", opisala je.

"Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću to veče, samo nekoliko minuta pre ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama. Ne znam je li to bio moj obrambeni mehanizam ili adrenalin ili nešto treće, ali sam imala osmeh na licu celo vrijeme iako sam znala da ponovno stvari nisu kako treba i pokušala tu silnu brigu pretvoriti u neko veselje i uzbuđenje. Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran."

"Mogla bi napisati još što blogova o svemu što se izdogađalo ove godine i kroz ovo moje ‘putovanje’, ali sad smo kod kuće napokon, kitimo jelku s kilometarskim podočnjacima, učimo se nekom novom životu, nekom ludom i nenormalnom tempu, ali vredi svega! Mame, tate, držite se, nije lako, ali nema lepše i veće nagrade kad tu malu veknu primiš u ruke i pomirišeš najlepši miris na svetu", zaključila je hrvatska pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare