Saveti

Nema sumnje: Ona je najbolja kuvarica među srpskim glumicama

Već sa osam godina glumica Bojana Stefanović dobila je svoj prvi kuvar. Poklon sa posvetom i dalje zauzima posebno mesto, a to je bio i početak njene gastro-avanture. Godinama je napredovala, uz varjače i šerpice "upijala" je neprevaziđenog šefa Stevu Karapandžu, a danas je majka koja veštim pokretima stvara kulinarsku magiju.

7 komentara

Recepti koji su joj doneli titulu najbolje onlajn kuvarice u Evropi

Nije neskromno reći da je Miroslava Minja Bogdanovski najbolja onlajn kuvarica u Evropi, pošto je svojim radom odavno iskoračila i van granica Srbije. "Minjina Kuhinjica" je najposećeniji kulinarski sajt u Srbiji, a kuvanje, koje joj je sada i posao, uspešno kombinuje sa majčinstvom. Kako joj to uspeva pročitajte u razgovoru za naš portal.

5 komentara

Šta treba da jedete pre poslovnog sastanka, a šta za čvrst san?

Možda nikada niste razmišljali o tome, ali određene namirnice imaju dejstvo da vas: ili uspavaju ili razbude... Ovo je korisno znati, jer postoje situacije kada zasigurno ne bi trebalo, ne smete ili ne želite da delujete pospano – to su najčešće poslovni sastanci, važni događaji, druženje sa prijateljima, večera sa dragim ljudima, partnerom ili porodicom.

2 komentara
prethodna strana 1 od 46 sledeca idi na stranu