Saveti

Dani sarajevske kuhinje: Ljubav spaja, a hrana takođe

Ovo nije priča o Romeu i Juliji jer ona nikada nije ispričana do kraja. Ovo je najlepša priča o zabranjenoj ljubavi prelepe Ahmed-begove kćeri Safije i austrijskog grofa Johana. Ljubav je trajala 67 godina! Neko će reći dugo, ali za njih dvoje bilo je prekratko. Od prvog do poslednjeg trenutka voleli su se istim žarom i svaki dan živeli kao da je poslednji.

0 komentara

Nema sumnje: Ona je najbolja kuvarica među srpskim glumicama

Već sa osam godina glumica Bojana Stefanović dobila je svoj prvi kuvar. Poklon sa posvetom i dalje zauzima posebno mesto, a to je bio i početak njene gastro-avanture. Godinama je napredovala, uz varjače i šerpice "upijala" je neprevaziđenog šefa Stevu Karapandžu, a danas je majka koja veštim pokretima stvara kulinarsku magiju.

7 komentara

Recepti koji su joj doneli titulu najbolje onlajn kuvarice u Evropi

Nije neskromno reći da je Miroslava Minja Bogdanovski najbolja onlajn kuvarica u Evropi, pošto je svojim radom odavno iskoračila i van granica Srbije. "Minjina Kuhinjica" je najposećeniji kulinarski sajt u Srbiji, a kuvanje, koje joj je sada i posao, uspešno kombinuje sa majčinstvom. Kako joj to uspeva pročitajte u razgovoru za naš portal.

5 komentara
prethodna strana 1 od 46 sledeca idi na stranu