Aktuelno

Pomogla mu je da preboli prevaru supruge: Devojka Lijama Hemsvorta je lepa kao san FOTO

Manekenka Gabrijela Bruks već duže vreme privlači pažnju javnosti, kako svojom atraktivnom pojavom i munjevitim uspehom u karijeri, tako i zbog veze sa poznatim glumcem Lijamom Hemsvortom.

Nedelja, 11.12.2022.

07:59

Autor: M. M.

Pomogla mu je da preboli prevaru supruge: Devojka Lijama Hemsvorta je lepa kao san FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Gabrijelu možemo da vidimo kako uvek elegantnim izdanjima ume da nadmaši konkurenciju - bilo da je to izložba posvećena dizajneru Aleksandru Mekvinu ili premijera filma, manekenka se ističe svedenijim kreacijama koje tačno ističu njenu građu.

Ova dvadesetpetogodišnja devojka je veoma popularna u rodnoj Australiji i sarađivala je sa prestižnim agencijama kao što su Elit, Storm...

Posle završene srednje škole, stekla je univeritetsku diplomu iz oblasti arheologije i istorije.

O vezi sa Hemsvortom u javnosti se počelo da šuška pre dve godine, kada je magazin People izveštavao da su u ozbiljnoj vezi i da su ju je upoznao da starijom braćom, glumcima Lukom i Krisom, kao is roditeljima.

Podsetimo, Lijam Hemsvort je bio u braku sa pevačicom i glumicom Majlom Sajrus i posle burnog razvoda (Pevačica ga je javno prevarila sa influenserkom Kejltin Karter), izgleda da je konačno našao sreću pored Gabrijele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare