Aktuelno

Da li je opet preterao; šta se desilo sa licem Toma Kruza? FOTO

Veliki broj javnih ličnosti sinoć je prisustvovao zabavi posvećenoj nominovanima za Oskara 2023. godine. Koktel-zabava održala se u poznatom hotelu na Beverli Hilsu, a među zvanicama su bili Kejt Blanšet, Kolin Farel, Džejmi Li Kertis, Tom Kruz i mnogi drugi.

Utorak, 14.02.2023.

13:00

Autor: J.V.

Da li je opet preterao; šta se desilo sa licem Toma Kruza? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Elegancija, glamur, ali i stari holivudski sjaj isijavali su iz prostorija hotela, a najveću pažnju javnosti privuklo je preplanulo lice Toma Kruza. Čini se da je glumac za ovu svečanu priliku odlučio da osveži svoj izgled, te je doterivanje prirodnog tena "pošlo po zlu".

Podsetimo, Tom Kruz je "jedan od najvećih ljubitelja" estetskih korekcija i botoks tretmana. Doktorka estetske medicini Najla Radža je jednom prilikom oštro kritikovala njegovu "ljubav" prema tretmanima, jer su oni negativno uticali na njegov fizički izgled u poznim godinama.

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može da bude iskrivljen i neprirodan izgled lica", rekla je jednom prilikom za "Daily Mail".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.