Roditeljstvo

"Uraganka" (22) napušta grupu, jer je trudna: "Reći će da sam luda, mlada..." FOTO

Članica grupe "Hurricane" Miona Srećković potvrdila je da je u drugom stanju, ali i saopštila da napušta popularnu grupu kako bi se posvetila porodici.

27.10.2024.

11:49

Izvor: superžena

0
"Uraganka" (22) napušta grupu, jer je trudna: "Reći će da sam luda, mlada..." FOTO
Zen/ATAImages

Podeli:

Svoju priču i objašnjenje Miona Srećković, koja je članica Hurricane grupe bila poslednje dve godine, objavila je na Instagramu, napisavši da nije bila spremna da otkriva svoj privatan život koji je sve do sada uspešno krila. Tako se nije znalo ni da je u srećnoj vezi, ali je osećala potrebu da se sada obrati svojoj publici.

"Imala tu sreću da upoznam ljubav svog života sa 19 godina. Naravno, malo su okolnosti bile otežane ,jer ja sam iz Francuske. I tamo smo se i upoznali. Kad je stigla ponuda od tima Hurricane da budem nova članica, on me je podržao i rekao da treba da pratim svoje snove i da će me on čekati koliko god to bilo potrebno. I, naravno, on je uvek bio moja najveća podrška iako je bio 'skriven' od svih. I dan-danas je. I to već tri godine. Verili smo se 21. septembra 2023. i proslavili godišnjicu pre nekoliko nedelja. Naravno, karijera mi je uvek bila na prvom mestu, ali mi je srce uvek bilo 2.000 kilometara od Srbije", napisala je, pa se osvrnula na trudnoću.

"Možda će neko reći da sam luda. Da sam mnogo mlada, da nije još vreme za to... Ali, mi smo uradili ono što bi svako poželeo kad je iskrena ljubav između dve osobe. Da napravi malu verziju sebe, što je po nama najlepša stvar koja je mogla da se desi", napisala je i otkrila da je trudna tri meseca.

Antonio Ahel/ATAImages

"Muzika ostaje deo mene i neću prestati da se bavim njom. Ali, da. U dogovoru s mojim timom, neću više biti deo grupe, da bih mogla da se posvetim trudnoći i detetu. Hvala vam na svemu", poručila je na kraju objave Miona.