Aktuelno

Stiže talas neverovatne sreće: Novembar je mesec iz snova, ali ne svima

Stiže idealan period povoljan za sve prilike, ali samo za pripadnike dva horoskopska znaka.

25.10.2024.

19:34

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

0
Stiže talas neverovatne sreće: Novembar je mesec iz snova, ali ne svima
Josep Suria/Shutterstock

Podeli:

Novembar 2024. biće miran, pa čak i ugodan mesec za većinu znakova Zodijaka, prema prognozama poznate astrološkinje Vasilise Volodine. Ali, kao i uvek, biće i onih koji će se suočiti s poteškoćama. Srećom, astrološkinja uverava one koji su rođeni u znaku Strelca i Riba da će sigurno izbeći nedaće.

Ovaj period je za osobe rođene u znaku Strelca i Riba pun prilika.

Novembar će za Strelčeve biti mesec otkrića i sprovođenja ambicioznih projekata. Pozitivan uticaj Jupitera daće im samopouzdanje i pružiti podršku drugima. Ovo je savršeno vreme za preduzimanje odlučnih koraka u karijeri ili započinjanje novog hobija.

Društvena aktivnost Strelca takođe će se povećati: susreti s prijateljima i nova poznanstva doneće ne samo radost, već i korisne kontakte za buduća nastojanja.

Subbotina Anna/Shutterstock

Ribe će, pak, moći da uživaju ​​u atmosferi harmonije i unutrašnjeg mira. Uticaj Neptuna daće im inspiraciju i želju za kreativnošću. Mogu da isprobaju nešto novo što uključuje kreativnost ili da prodube svoje samootkrivanje isprobavanjem različitih praksi.

Porodični poslovi takođe će ići dobro: podrška voljenih daće snagu i samopouzdanje, a takođe će pomoći u rešavanju dugotrajnih problema koji zamagljuju svakodnevni život, piše Progorod.

Međutim, astrološkinja podseća da ni u mirnim vremenima ne treba zaboraviti na staloženost. Ponekad spoljašnja mirnoća može sakriti skrivene struje koje utiču na tok događaja. Kako bi se moguće nevolje svele na najmanju moguću meru, preporučuje se da poslušate unutrašnji glas i ponekad skrenete s uobičajenih staza.

To će vam pomoći da održite stabilnost i postanete otporniji na neočekivane promene u sudbini.