Aktuelno

Boja koju svi nose i jedno iznenađenje: Ovo su najveći modni trendovi ovog leta FOTO

Ukoliko želite da ste u trendu ovog leta, ovu garderobu morate imati u ormaru.

05.07.2024.

11:57

Izvor: Klix.ba

0
Boja koju svi nose i jedno iznenađenje: Ovo su najveći modni trendovi ovog leta FOTO
Artie Medvedev/Shutterstock

Podeli:

Među modnim trendovima koji se izdvajaju za ovo leto je svakako puter-žuta boja koja dominira i društvenim mrežama, a i modnim pistama. Tu su i neizbežna bela odjeća, polo majice, kao i pleteni komadi.

Puter-žuta boja osvojila je modne piste u kolekcijama za ovo leto, istovremeno i street style kombinacije, a posebno TikTok i sadržaje vezane za modu na ovoj društvenoj mreži.

Ova nijansa se nalazi u sredini spektra između bež i svetložute, dajući joj svež, nosivi izgled. U poređenju sa svetlijim nijansama, prigušenu puter-žutu je mnogo lakše upariti s drugim bojama u vašem ormaru.

Posebno prilagodljiva za one koji ne vole jarke boje, puter-žuta je savršeno neutralna, a opcije i komadi koje možete pronaći u ovoj boji su raznolike.

Još jedan letnji trend, koji ne posustaje godinama unazad, svakako je bela boja. Maksi haljine, kratki topići, šortsevi, duge lanene pantalone, kratke haljinice s izrezima na leđima - sve to u beloj boji mogli ste već videti na modnim pistama, a ostaće i na ulicama ovog leta.

Kako magazin "Vog" navodi: "Ako Prada kaže da je polo majica ponovo IN, ko smo mi da se ne slažemo?". Uz Miu Miu kao jednu od najuticajnijih modnih revija, polo majice su dobile "odobrenje" za ovo leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

Heklani komadi savršeni za plažu su još jedna stavka na listi najvećih trendova ovog leta, a dizajneri su imali različite pristupe ovom trendu - od mrežastih haljina brendova Bottega Veneta i Proenza Schouler do tkanih torbi Gabriele Hearst.

Uz haljine i modne dodatke - rupičaste baletanke u ovom stilu dominiraju u kolekcijama za leto 2024. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Kerr (@_lucykerr_)


"Old money" komadi su posljednjih godinu dana posebno popularni, a uz Zendayu, Miu Miu revije, pa do regionalnih brendova - dukserice, majice, kratke šortseve u stilu serije "Gossip Girl" su "it" stvari koje možete nositi tokom letnjih meseci 2024. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar)