Iz muškog ugla

Kad muškarac vidi golu ženu ovih pet stvari mu prođe kroz glavu

Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste uživanju. A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Sreda, 29.07.2020.

19:00

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr, super zena

Kad muškarac vidi golu ženu ovih pet stvari mu prođe kroz glavu
Foto: depositphotos/Anetlanda

Podeli:

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što mi žene vidimo kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

1. Ostani kul
Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu podivlja. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu, zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj da izdržiš
Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, nego i da odlože svoje zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da je vode u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da joj radim
Nemojte da se bojite da nas usmerite. Naš posao mnogo je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomerajte naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik
Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

5. Zbog čega se ona uopšte oseća nesigurno?
I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske "kočnice" kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.