Veze i odnosi

Najlepši par na svetu odoleo trendu razvoda; u 48. izgleda kao "bomba", a tek da vidite njega FOTO

Glumac Kris Hemsvort (40) i njegova lepša polovina, takođe, glumica Elsa Pataki (47) godinama važe za najskladniji par.

Subota, 04.11.2023.

09:21

Izvor: superžena

Najlepši par na svetu odoleo trendu razvoda; u 48. izgleda kao
Foto: Profimedia

Podeli:

Čini se da je njihova ljubav odolela fenomenu razvoda koji, trenutno, pogađa holivudski svet, a kruna njihove ljubavi su deca, čak njih troje.

Kako bi sačuvali svoju vezu, ali i živce, porodica se pre nekoliko godina preselila iz Los Anđelesa u Australiju.

Njih dvoje su u srećnom braku već 13 godina, a sam glumac je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua ispričao i kako su se upoznali.

"Zapravo nas je upoznao njen agent filma ‘Brzi i žestoki’ koji je tada snimala. Smestio nam je sastanak na slepo i tada je sve počelo. U samo nekoliko sati ceo mi se svet izokrenuo. Pre nisam mislio da leptirići u stomaku postoje. Zaista postoje", ispričao je jednom prilikom Kris.

Ko je Elsa Pataki?

Elsa je rođena u Madridu. Otac joj je čuveni španski biohemičar Hose Francisko Lafuente, a majka Kristina Meianu Pataki je istoričaka koja se specijalizovala za kulturno nasleđe Mađarske i Rumunije.

Pataki je završiila novinarstvo na Univeritetu CEU San Pablo i tokom studiranja je istovremeno išla na časove glume. Pored talenta za pisanje i glumu, Elsa tečno govori pet jezika - rumunski, engleski, italijanski, portugalski i francuski.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare