Veze i odnosi

Treća sreća: Bivši sportista zaprosio 23 godine mlađu devojku; "Ne bih preživeo bez nje" FOTO/VIDEO

Bivši nemački teniser Boris Beker (56), svojevremeno i trener Novaka Đokovića, zaprosio je 23 godine mlađu devojku Lilien Karvalo.

Četvrtak, 15.02.2024.

10:00

Izvor: superžena

Treća sreća: Bivši sportista zaprosio 23 godine mlađu devojku;
Foto: Profimedia

Podeli:

Par je u vezi od 2020. godine, a nakon što je Boris Beker odlužio zatvorsku kaznu preselili su se u Milano. Otvoreno je govorio o tome da mu je ona bila najveća podrška, te da je težak period preživeo zahvaljujući njenoj ljubavi.

"Ona je najveća ljubav mog života i nadam se da ćemo zauvek biti zajedno", izjavio je dve godine nakon što su započeli ljubavnu romansu.

Lilian je sa 25 godina magistrirala na Univerzitetu u Londonu, smer orijentalnih i afričkih studija, a pre toga se školovala u privatnoj školi u Rimu te pohađala Univerzitet Sapienza.

Borisu Bekeru će ovo biti treći brak. Prva supruga bila mu je Barbara Beker, s kojom je bio u braku od 1993. do 2000. godine, a kraj je došao zbog njegovog neverstva. Angela Ermakova, s kojom je prevario suprugu, rodila mu je ćerku 2000.

Foto: Profimedia

Godine 2009. je oženio holandsku manekenku Lili Kersenberg. Brak je trajao do 2018. godine, kada su bivši supružnici saopštili da se razvode nakon trinaest godina veze, a devet godina bračnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.