Aktuelno

Neki ih preziru, neki se čuvaju: Poznate ličnosti koje ne koriste društvene mreže

Oni su slavni, mega zvezde i ne žele da koriste društvene mreže

Subota, 20.03.2021.

12:26

Izvor: superžena

Neki ih preziru, neki se čuvaju: Poznate ličnosti koje ne koriste društvene mreže
Foto: Profimedia

Podeli:

Uvreženo je mišljenje da ako neko nema naloge na društvenim mrežama, onda kao i da ne postoji. Ipak, to pravilo ne važi i za njih.

Skarlet Johanson

Fotografije popularne glumice moguće je pronaći samo na oficijelnim i fan stranicama. Skarlet je izjavila da nema otvorene profile i da ne želi da deli trenutke iz svog privatnog života tako javno.

Kira Najtli

Iako ima oficijalnu i fan stranicu, ova glumica je odbila da napravi svoj lični profil.

Rejčel Mekadams

Slično kao i Kira Najtli, Rejčel ne želi da bude aktivna na društvenim mrežama.

"Slušam vesti na radiju, ali nemam televizor i ne koristi mnogo Internet", rekla je Rejčel.

Sandra Bulok

"Ne prezentujemo svoje živote verno. Neću nikada napraviti selfi koji ne mogu da obrišem. Ništa ne objavljujem", navela je Sandra.

Dženifer Lorens

Popularna glumica nikada nije imala nalog na društvenim mrežama. Na Instagramu postoji više stranica koje vode fanovi, ali ona nema svoj verifikovan nalog.

"Nisam dobra sa tehnologijom. Ne mogu da pratim ni mejlove, pa mi je ideja o otvaranju naloga na društvenim mrežama nezamisliva", rekla je Dženifer.

Emili Blant

"Ja sam kao dinosaurus kada je reč o tehnologiji. Nekad se ne setim ni da odgovorim ljudima na običnu poruku", požalila se Emili.

Kejt Vinslet

Glumica koja je neverovatnu slavu doživela ulogom u filmu Titanik odbila je na koristi društvene mreže.

"To ima neverovatno loš uticaj na samopouzdanje, jer svi na Instagramu kreiraju idealnu sliku sebe i prezentuju je drugima. Šta se tada dešava? Poremećaji ishrane. To me mnogo nervira i to je razlog zbog kog ne želim da budem na društvenim mrežama", naglasila je Kejt.

Džordž i Amal Kluni

"Lako bih mogao da napišem ili kažem nešto glupo... Takođe, verujem da ne treba biti dostupan u tolikoj meri", rekao je Džordž.

Protiv društvenih mreža su i Danijel Redklif, Mila Kunis, Bred Pit i Anđelina Džoli. Takođe, naloge na društvenim mrežama nemaju ni Džejk Gilenhal, Ema Stoun, Dženifer Garner, Kristen Stjuart, kao ni bliznakinje Meri-Kejt i Ešli Olsen.

Ipak, zagovornice "offline" načina života bile su i Dženifer Aniston i Džulija Roberts, koje su se predomislile i napravile profile na Instagramu. Dženifer sada ima više od 36 miliona pratilaca, dok Džuliju prati nešto više od 9 miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.