Aktuelno

Kraj ljubavi nakon 13 godina: Bivši sportista se razvodi od manekenke

Nekadašnja zvezda belog sporta, 50-godišnji nemački teniser Boris Beker razvodi se od svoje dugogodišnje supruge Lili, pišu svi nemački mediji.

Petak, 01.06.2018.

10:21

Izvor: Super žena

Kraj ljubavi nakon 13 godina: Bivši sportista se razvodi od manekenke
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Boris Beker i njegova žena Lili saopštili su da se razvode nakon 13 godina koje su proveli zajedno u ljubavi, od čega devet u braku.

Bivši teniser i lepa manekenka imaju sina Amadeusa, o kome će i dalje nastaviti zajedno da se staraju.

"Nije bilo lako doneti ovu odluku. Najvažnija stvar za oba klijenta je njihovo zajedničko dete", otkrio je teniserov advokat koji vodi ovaj slučaj.

Foto: Guliver / Photo Cover

Beker je upoznao holandsku manekenku 2005. godine u Majamiju, a u bračne vode ušli su četiri godine kasnije. Sina Amadeusa su dobili 2010. godine.

Boris ima još dvoje dece, sinove Nou i Eliasa iz prethodnog braka sa 51-godišnjom Barbarom Beker. Takođe bivša teniska zvezda ima 18-godišnju ćerku Anu iz veze sa ruskom manekenkom Anđelom Emarkovom.

Foto: Guliver / Photo Cover

Prema pisanju lokalnih medija, bivši teniser je bankrotirao, ali se navodno izvukao iz svega. Nekadašnji sportista živi u Londonu, a prema britanskim zakonima privatni bankrot može da traje do jedne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare