Aktuelno

Ko nas sve vara: Studentkinji astrolog uzeo 500 evra za "energetsko čišćenje" i nestao

Finansije, zdravlje, ljubav, posao. Pitajte astrologa koji ima već više od 50.000 zadovoljnih klijenata, a srediće i vaš život. Tako otprilike glasi oglas za proricanje budućnosti na koji su mnogi od nas "kliknuli".

Sreda, 02.06.2021.

14:22

Izvor: B92

Ko nas sve vara: Studentkinji astrolog uzeo 500 evra za
Foto: Prt scr Prva

Podeli:

Jedna studentkinja iz Beograda postala je žrtva poznatog astrologa kome je za uslugu platila 500 evra, nakon čega ga više nije videla. Ovo je bila i tema današnje emisije "150 minuta".

"Ja sam to uradila kao poslednju opciju. Znate, kao slamka spasa da olakšate sebi", rekla je studenkinja Marija Bašić.

Ova studentkinja iz Beograda javila se astrologu nakon rizične estetske intervencije. Poznavali su se dve godine i bio je neko kome može da veruje: "Pre negde oko mesec dana astrolog mi je predložio da bi mogao da mi olakša i predložio energetsko čišćenje. Platila sam unapred. Rekao mi je da će mi sve objasniti, ali nakon 21 dan".

Usluge je platila 500 evra, a astrolog joj je rekao da ima koronu i odlagao je seanse. Kada je tražila da se ponovo vide, on to nije ispunio: "Rekao je da ima kratku konsultaciju", objašnjava Marija.

Svelo se na to da je saopštio da "nemaju zajedničku energiju za saradnju i da ne sarađuje sa takvim osobama".

A kakav tretman je bio u pitanju, objasnila je: "Vi legnete i on radi sa rašljama. Opipava i gleda gde ima zastoj. Konkretno, kod mene je bila u zastoju srčana čakra i rekao je da će raditi na tome."

Marija tvrdi da nije dobila ono što je očekivala i da joj je ostao dužan odgovore na brojna pitanja.

Ostatak pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.