Najgluplji saveti o seksu koje smo čuli do sad - još uvek kolutamo očima kad ih se setimo

"Kosmopoliten", ultimativna Biblija ženskog seksualnog oslobađanja i buđenja, donela nam je mnogo korisnih i praktičnih saveta proteklih decenija, ali potkrale su se i besmislice koje niko, nikad, nigde ne treba da posluša ako želi srećan seksualni život!

Petak, 13.05.2022.

12:27

Izvor: Cosmopolitan

Najgluplji saveti o seksu koje smo čuli do sad - još uvek kolutamo očima kad ih se setimo
Foto: sakkmesterkeshutterstock

Podeli:

Izbegavajte smeh

"Pokušajte da izbegnete da se u krevetu dogodi bilo šta zbog čega biste se nasmejali jer bi treskanje stomaka moglo da učini da se ne osećate samouvereno".

Seksualni odnos dvoje ljudi je stvar opuštenosti i poverenja, a ako ga imate s nekim pred kim ne smete da se nasmejete — dobro razmislite treba li vam takav partner.

Obucite mokru majicu u krevetu

"Moja bivša je jednom došla u krevet u mokroj beloj majici. Prizor je bio da ti vilica padne." Nik, 30

Ma, nemoj da pričaš! Bolji prizor i od, recimo, grudi?! Jesi li siguran?!
Pored toga što je vrlo neprijatno nositi mokru majicu i što ćete se smrznuti i možda rizikovati prehladu, skvasićete posteljinu, morati da je menjate... a nosićete je vrlo, vrlo kratko! Postoji li ijedan deo nošenja mokre majice koji je zapravo seksi?

Budite grube prema njegovom udu

"Devojke, naši intimni delovi nisu toliko osetljivi. Možete da budete i grublje, stisnite ih jače, zgrabite ih kao da muzete kravu. Možda ćete pomisliti da mu nanosite bol, ali garantujem da će tražiti još." Stiven, 23

Osim ako "Stiven" ima fetiš i mazohista je, ovo je verovatno najgori savet koji se ikada pojavio na internetu! Muškarcima pođu suze čak i ako ih slučajno udarite u međunožje ne preterano snažno, a zamislite kakav efekat može da izazove namerna grubost. Nikad, ni u ludilu nemojte slušati Stivena!

Pričajte drugačijim akcentom

"Sledeći put kad odete u krevet, pričajte nekim stranim akcentom i vidite koliko dugo možete da izdržite."

Zar želite da vam se neko smeje u trenutku kada treba da se osetite poželjno i privlačno?

Nagradite ga i kaznite

"Postavite mu pitanje koji je vaš omiljeni film, boja i sl, a ako kaže tačan odgovor zaslužio je 10 sekundi oralnog seksa. Ukoliko pogreši, sipajte mu vreo vosak na grudi."

Ne, ne sme da postoji odnos u kom se fizički kažnjava zaboravljanje neke sitnice iz života partnera!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare